Thursday, May 21, 2009

uitm,kedah..here i come!!

salam....
(pkol 7.47 pgi)
entri yg pnjg sbb nak g kedah dah...nak bce bacelah..kalu tak nak it's ok...

ak uat post nie seawal pgi sbb tkut tak smpat krna bzy jap2 lgi....trasa sebak nak 2lis plak...hahhaha..~emosi terlebey~ ermmm...hri dan mse yg dtnggu dan dhtung telah sampai dan hri ini ak akn brtolak ke kedah..kalian doakan ak selamat smpai di sne ye..amin...ak akn hdapi suasne yg bru dan di tmpt yg bru sprti mne mle2 ak jejakkn kaki di bumi smakl 5 thn lpas...debarannye hnya ALLAH sje yg tau.tpi mujurlah ALLAH tmptkan ak brsme dgn seorng shbt yg rpat dgnku..alhamdulillah.


spnjg ak dok umah nie,5 bln kowt..adelah jga bbrapa prkara yg ak tak tau dh jdi tau, at least ak takdelah tak uat pape kat umah nie...alhamdulillah,prkra yg ak dh tau dan brsyukur sgt2 ialah ak dh dpt lesen tpi bwak kete mcm pe je lgi..hahahahh...n yg pntg ak dh tau masak bbrapa jenis msakan lah,jgn gelak k sbb ak tau ak tak spandai korng! ok, kat sni ak nak ucapkan bbnyk time ksih kpda farhana said n ima zahra sbb wak2 hangout ngan korang lah ak mcm tau utk nek ktm tu sbb sblom nie an ak tak bbrapa nak pndai nk nek pngangktan awam yg stu itu..hahhahah:D korng mmg brjasa dn ak akn mrinduinye...utk nzurah dan alia,korang mmg shbt yg bek dan ak sronok dpt chat ngan korng...alia,tnggu ak kat uitm s.alam au!!!!


*air mata brgenang*


utk shbt2 seperjuangan..smoga kalian jge brjaya di mane jua anda brade k! dan plng pntg utk shbt2 blogger (walaupun tak rmai mne) ak hrap korng jge brjaya dn jgn lpe update ksah kalian au! ak akn sgt mrndui utk mmbebel dn mngarut di sini...n one more utk adik ak,aimi...ko jge dri n akhlak k!tankss ade bg advice kat ak walaupown ak tak dgr...hahahah:D jge mama n abah..hahahahaha...mcm nak pegi mne je pdehal kedah je kowt...cme sedey cket sbb nk brpsah ngan famili;shbt aku(mcm x biasa),laptop;ksygnku,tv;hiburnku di kala bosan,ktil;tmpt beradu ku..dan bntal pelok;temanku di wak2 mlm...dn bnyk lgi...hehhehe;)
indah..

okay...nak g settlekan pe yg blom settle agy nie...hope dpat coret2 lgi kat snie...korang yg nk msk asasi nie jgak,slamat mnjalani orientasi k!!hahahahha:D
kedah!!
here i come!!!!
tata..salamullah....

8 comments:

hanis said...

best of luck ye izni!!!(^-^)

Saifullah [SwordOfAllah] said...

blaja btoi2~~

ImaZahra said...

gud luck ey shbt,
aku pun akn merindui kau sgt sgt..

takpe,
kan aku pernah ckp,

kt mne skali pun kte berjauhan,
persahabatan kite adalah selamanya;)

seribu satu kenangan said...

hanis;tankss k!all da besh juge:)

saifullah;okay,tank u..:)

ima;yes,prshabatan slamenya..insyaALLAH..

insani said...

all da best izni..(^_^)v

cikdoktorfalsafah said...

kakakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!
:((

nak ikottttt!!!!

...cintajihad... said...

izni..

hhuhu..

ak akan rindu ko..

jaga diri tw!

anak zacknordinson said...

jage diri kat sane taw...
all de bez...