Wednesday, May 6, 2009

~hari berkumpul~

hello blogger2!!!

petang tdi sronok sbb dpt ketemu sme rkan2 ku di smakl tpi tak semua ak jumpa...terutama quratul,sbb bru ar kli nie dpt jmpa dye lpas abes sekolah tpi lpas nie hri2 jmpa dye kowt..hihhhh:)

ak grak g smakl tdi kol 12 sbnrnye,tpi dsebabkn mnggu kwn, n tnggu ktm lgi..mmg tersgtlah lmbt!! itu crita mnunggu,pas2 nak nek ktm tu pnya ar rmai owg dan berhimpit2..biasa ar an knderaan awam....tpi an ak tak puas hti glew ngan sorang jantan nie!!arghhhh!!!!!!!!ak rse nk mncarut je kat dye tue..siot lah jantan tue!!dhlah dlm tu sempit gler nk mati n KAU pulak lgi rapat dgn ak dan tgn tu tlglah dok diam!!! lpas tu buat muka slumber plak tue..skit glerr hti ak...then,ak g ar dpan cket smpai ar jantan tue blah...lega cket,pas2 ade lgi sorang ni pndang2, ak takde htang pown ngan ko ok!!! ak dlm hti hnye berdoa je smoga slamat dlm ktm tu..dan ak sgt lega lpas smpai smakl...huh!

smpai smakl g solat n makan tyme!hehheh:)lpas mkn lepak2 kjap ngan diaowg sblom msing2 smbg blaja ke destinasi msg2...gmbr ade sbnrnye tpi smua pown tak brape nk cantek,so ak tak ltak ar utk kli nie...ak blik dlm kol 5,ma mom amik sbb ak dh tak nk nek ktm krana ak tau mmg akan rmai owg dn tak nk keadaan di ats brulang lgi!!! anta quro blik pas2 g umah shbt baek ak,balqis...dh lme tak jmpa dye n dye akn ke matrik 11 mei ni..wawawwa:(

pesanan khas:
1) mimie; nape tak dtg tdi?i'll miss u lah dear! jge dri kat matrik nnt k!
2)abid; sori tak dpt dtg mjlis kawen abg n kakak abid..will miss u lesung pipit..ehheheh;)
3)aiman; siyes ak sedey dgr ko cite ary tue tpi ak hrap ko pown akn dpat pe yg ko impikan!!jgn putus asa yg pntg!! kalu de rzeki msti berjaya pnye ar!! you must prove to ur parents k! hahahhah:D


dan pesanan utk jantan2 yg suke uat perangai tak elok dlm ktm...korang ubah ar perangai korang!memalukan je!!!!!pegi blaja adab2 ngan owg laen ar wei!!!

k ar,sori kalu ade terkasar bhasa kli nie!nk lpas geram an n ak mcm dh fobia plak nak nek ktm dri stesen bts tue...kui3x...

wassalam.....

2 comments:

mimie said...

izni miss you too but sebab pagi2 dah keluar air hidung air mata kepala macam dihimpap batu. terpaksa cancel plan. ughhhh!

seribu satu kenangan said...

mimie; owhhh..ya kew?takpe lah..takde rzeki nk jmpa..t8 k!