Tuesday, May 5, 2009

terkejot glerr!

salam..
first of all tankss to alia sbb bgtau ak psal uitm tue dh bole cek...


next,berita mngejutkan ak tgh2 mlm nie...scara jujurnya mmg aku sgt2 trkejot+sedey cket je..hahhah:) ak terkejot maybe dsebabkan jauh dan ak tak brsedia lgi kowt...ak dh tau dh ak dpt Uitm mne tdi....cbe teka?

ak dpt kat SUNGAI PETANI,KEDAH.....jauh x??ma parents tak tau agy nie..tak smpai ati nk kjot plak...huhauhhauau..maybe ak akn pegi ke sne k pde 23 mei nie..ak sdah mule mrindui kwn2 ak dan esok ak mau enjoy brsame mreka dan ade yg nk g matrik dh pown 11 mei ni...kalu ak tak jdi g kdah,nnt ak gtau k!
k ar,itu brita utk ari nie dan utk korang yg dpat tmpat sme ngan ak,jgn lpe bgtau au!bleh tmbah knalan...jgn lupe ye!! ehheheh:) dan special tankss utk ima,ku nazurah,alia,quro,kak suhana n kak tiqahwani dan abang(owg pertama yg tau) ak yg bgi support n yg bgi nsihat utk ak...syg korang!



wassalam...

9 comments:

e i s h a said...

ohh ye ? alhamdulillah . tahniah dik ! sis tumpg gembire ;]

Sabrina said...

izni..
jauh nyer..
ak lak dpt kat segamat..
hohoho..;)

seribu satu kenangan said...

cs eisha;tankss..alhamdulillah..tpi mcm jauh sgt..hahhahah:)

sabrina;huuhuh..jauh an?segamat ok lgi tue...huhuhuuh;)

hakimansor said...

ko asasi law ek?
bpe tahon?
sab dpt course pe?

hanis said...

izni.
kite lagi jauh taw..
bukit mertajam, penang..
hohoho..(^-^)

seribu satu kenangan said...

hakimansor;a'a asasi law...setahn stgh kat kedah pas2 nnt ak blik kl blik...hehehe:)

hanis;huhuhuh..takpe,sme2 lah kte mrantau ke ngeri owg..:D

pelangi said...

congrats lah

seribu satu kenangan said...

tankss pelangi:) wish me all da besh ya!

me.d.loner said...

chaiyok2!!!
haha..jgn homsick lak..
klu nk g shopping kt thailand btau k..hahaha..nk ikot..