Thursday, April 23, 2009

konfius?

hellooo....

MyEm0.com ari nie tetibe je rse konfius sbbnye srat dri matrik tue dh smpai umah n ak sgt2lah pning utk ke matrik...msih mnunggu upu tpi ak rsau gak kalu2 takde nme kat upu an...arap2 ade ar nme ak dkat u yg ak mntak tue dgn kos yg ak mntak skali...kalu tak,ak kna amik kos akaun kat matrik and kna btol2 struggle kat matrik tue tpi ni takde ar brmaksud kat tmpt laen tak yah struggle,kat mne2 pown kna usaha gak tpi maybe kat matrik kna lebey ag...btol x?mak aii...tak tau mcm mne nk blaja akaun blik nie..rungsing glerrr n tdi de sorng pnsyrah uia gtau slalunye kos law dye bgi kat dak2 sastera,n kalu ak maybe dpt uat akaun tpi utk stahun je pas2 bleh plih kos laen utk ijazah...ble ak pike2 blik nnt dh pnat2 blaja stahn utk akaun better amik je kos akaun tak gne kowt tkar ke kos len...tp serius ak sgt gmentar kalu kna blaja akaun blik....wawawawaaw:( pelik an pdahal dh blaja akaun wak2 kat skola dlu...maybe korang rse akaun tu sng an tpi utk ak?????korang pnh de tak mnghadapi msalah mcm ak?? konpius btol ar...smoga pe yg ak dpt nnt adelah yg terbaek utk ak....sme2 kte tnggu 1 mei nie utk kptusan upu k....

4 comments:

e i s h a said...

wee . tahniah dik ! bg sis . amek je dulu . susah tuh kite ley wat jd sng . prsan suke tuh kite ley pupuk . mmg kite nak tgu upu . tp nnt tgu2 x dpt cne ? kite nak g ane ? hee . tu cdgn sis ah ..

seribu satu kenangan said...

cs eisha; tankss ya ats cdngan itu..

dLa said...

g je matrik dlu.
t tbe2 xdpt lak upu,
da melepas due2.
ye takk?
matrik pun oke gak.

nextGEN said...

klu rse akaun susa,yg len lg susa kowt..
dpends n ur minat la kowt..pape pon,gud luk..hehe