Monday, April 27, 2009

bnyknye tmpt....

selamat sejahtera!
aril dh kuar af..kcewa..(x da kna mngena)


ollaa pmbaca semua..ade kew?korang sehat tak?? ari ni ak rse mcm pnt smpai pening2,nseb bek skrang dh ok cket n bole mnulis di lamanku ini...entry yg pnjg kowt..suke aty nk bce ke tak!

hriku brmula...awl2 pgi dlm kol 5.45pg ak dh bgn..mcm tak caye je bgn awl,slalunye kol 6 lbey bru bgn dn smbg tido blik..hhhehe:) ok,destinasi 1 ak ialah ikowt mama g opis dy dkat wngsa maju..act, ade date ngan ima n adek kcik dye ari nie...umah dye dkat je ngan opis mak ak tue,so pe agy,dye amik ak ar kat ctue..skali lgi ak dpt mrasa kwn ak bwak kete,kli nie kwn yg ak syg dn plng rpat plak yg mmandu...dlm kol 7 lbey ak grak g umah dye..(destinasi ke2)

ini dye orgnye...


ini plak adek kciknye..cian dye,awl2 pgi dh bgn..heheh:) tpi snyuman dye sgt comey,btol x??awl2 pgi mlekan dgn senyuman...


then,ak lpak2 kat umah dye smpai kol 9 lbey n dh nk kat kol 10, ktowg grak g jj wngsa mju(dstinasi ke3),besh3x...kat jj,snggah food court dye jap utk adek kcik ini mkn mknan favouritenye di situ...pas 2 g jln2,tpi skjap je sbb ak kna grak ke opis mama blik utk ke destinasi yg beriktnye...

kakak dan adek

ak brsama tmanku di saat suka dan duka.. :D

then,kol 12 mcm tue, i followed ma m0m to kl court,ma fourth destination...sronoknye g situ..jmpa ngan kwn mama seorg hkim dn dye blanja mkn jge..tankss ye!! mcm bngga jga ar dpt brjln ngan hakim..hahhaha...pas 2,lpas abis sbutan kes,dlm kol 2 lbey blik...


nie gmbr kat dlm court...act,tak bole brgmbr2 dn kamera dlarang..tpi pe kesah an,ak amik jga lgpown takde owg..hahhaha:) dlrang uat bsing tau!!!

sterusnye,dlm otw blik umah,ma mom bru trigt psl kdai kst kat n ajk ak g..beshnye dgr je prktaan kdai ksut msti ar nk an...ak pown stuju ke situ, kdai ksut YB (dstinasi ke-5) utk ak pde hri ni..act,dh de kst yg brkenan di hti,tpi an....takde saiz!!pe ar kdai nie..sudhnye,tak bli pape pown..*muka kecewa*

kluar dri kdai tu, mama ajk g kdai spec(dstinasi ke-6) plak..dlm pkiran ak "nk suro uat spec bru kew"?? pde mlenye,nk cek power je tkut brtmbh/brkrg..alng2 an,uat spec gak..hehhehe:) suka3x..

dh tu,blik umah ar...dan tdi ikowt g smakl(destinasi ke-7) utk antar brg kat adek ak tu...wawawa...pnat tak???

p/s to ima; tankss 4 da day!! kalu de rzeki,rncngan kte utk mnggu dpn akn trlaksana..hehhehe:)


oklah,ak dh pnat nie..nk rhatkn otak dn bdn agar segar pde esok ari n arap2 sok lbey baek drpd ari nie..amin!!!

5 comments:

silentdreamer said...

hai...bznyer..;)

seribu satu kenangan said...

bella; hye..ari tue je bzy kowt..hehehe:)

Zahra said...

ahaha
best2.. tp kejap je kn
xpe.. minggu dpn lak ey..;)

dLa said...

jejln je yee.
hehe

seribu satu kenangan said...

zahra; insyaALLAH..mnggu dpan..hehhe:)

cs dla;hehhe..msti ar,lpas nie dh takleh jln2 dh..