Thursday, April 9, 2009

hye..nie post yg ke-4 utk hri nie..

act,nk mluahkn rse hti yg skit n pdih ini,bkn mminta simpati tpi skadar mluahkan rse di blog..huh!!pe yg korang rse an kalu korang ckp ssuatu dkat someone tpi owg tue uat tak tau sprti korang tak ckp pape pown??tak ke rse geram?n one more thing ak nie jnis yg klau gram dngan owg tue,ak mmg tak bole tgk muke n brckp dgn owg tue tpi bkn utk mse yg lme ar jus need time to cool down..tpi takowt owg tue terase plak..kalu kowang ar an kowang buat pe ek slain amik wudu' n solat??ak rse mcm nk pegi ke satu tmpat yg owg tak knal ak n mlepaskan tkanan yg ade...rse tak pe yg ak rse??huhuhu..k ar ak dh mluahkannye dn rase sdikit ok!maybe i need more time n i'll fell better after dis..tata..nk smbung uat word puzzle yg mnjdi kgilaan ak skrang..



nie ar pe yg ak rse skrang nothing!!


4 comments:

wardatussalam said...

hehehe, kalo akak...
akak akan dok diam2 kat satu tmpt...
bukak laptop akak, n design per2 yg akak nk...
hehehe, pastu ilang kowt...
besides, kalo kiter geram... org tuh ade wat salah ngan kiter n MAYBE kita ade gak wat org tu terasa... just an advice.... heheheh

e i s h a said...

wee. owh . xmo sdey2 . igt akk . ilang sdey . hee .

dLa said...

g naek bukit,
jerit kuat2.
fuhh!
mseti best kn.
lpas sgala yg terpendam.
tp nak naek bukit aner?
haa,nie yg kite x tao :P

seribu satu kenangan said...

tankss to cs tiqahwani,cs eisha n cs dla...skrang dh ok dh..
cs dla;jom cri bkt tue sme2..n kte bole jrit sme2..hahahha:)