Wednesday, February 11, 2009

penat!

ari ni rase pnat sgt sbb berjalan..but i like it!hehhe:)

intro yg mmbosankan..hahhaah..tdi pegi klcc ngan ima n syida pd mlanya.pas2 terserempak ar plak dgn alia with her mom.pegi tawaf stu klcc tu kot ml2 wak2 tnggu syida.heeheh:)tanks kat mak alia sbb blanja ktowg mkn kfc!wak2 mkn tue ade pla sorang jejaka nie dtg,terkejot dibuatnye!igtkan nk uat pe rpe2nye ade promotion mnyak wangi.pas2 mak alia bli dua,ak stu n syida jga..pas mkn ak ngan ima grak g jj wangsa maju sbb novel yg ima crik takde kat klcc tu.yg sedeynye kat jj tu pown takde gak!wwwawawaw:( takpe2 ima laen kli crik ag k!then,ak pegi office mak ak pla sbb dpn jj tu je..bowink gla tnggu mak ak abes keje tpi nseb bek tak lama sgt..tak tau nape kli nie ak rse pnat gla lpas jln2,slalunye takde pape sgt sbb itu hobi ak!pasni mngkin tak kuar sgt kowt tpi kalu nk kuar ajak ar!hehehhehe:)
di restoran kfc klcc


7 comments:

mie said...

ehh time kite, diana, jaylow, ain, & bella g klcc pun ade gak mamat minyak wangi tuh.
tp kitrg wt buduss je, haha

cebisan harapan said...

weyh tqa.. interprem lak mamat minyak wangi tuh... femes ar dye... tp x per disbbkn bau dye sdp aku da sembur da kt bilik aku bg bau wangi jer.. hehehehe... (",)

hakimansor said...

aku x g klcc lah,
klaw g musti jmpe korg!!hahha
nsb baek..

impianfara said...

hah ha. jgn serik kuar ngan aku. huhu.
thanx bestie fwen ever.
i'll miss u like org gilak la pasni..

seribu satu kenangan said...

ima;tak serik pown kuar ngan kaw!ak pown akn miss kaw like owg gilak!

hakimansor;pe slhnye jmpe ktowg?hehehh:)

alia;lpas nie kaw blh ar pkai mnyak wangi tu bkn bilik ko je:)

mimi;ktowg brani pown sbb ade mak alia kalu tak maybe tak lyn jga..haahha:)

Sabrina said...

haha..
sory xdpt gy ngn korg..
aku mybe nk kuar mggu dpn..;P

abidkamaz said...

ecehh,
lain kali kalau kite keluar, kite nak terserempak dgn mak alia lah. boleh belanja selalu. hahaha