Wednesday, February 25, 2009

berjaya!

salam...

first of all,ak nk ucap ALHAMDULILLAH sbb ak dh lulus test jpj hri nie!!lega rsenya bla dh lulus..mle2 nk test tu tak pyh ckp ar rase gmentar dye mcm mne,rse seram sejuk pown ade..pepagi tdi pegi kat tmpt tu n try dlu bukit,parking n 3 pnjuru..pas2 makcik tu suro bwa kat jln raye,jdi tak btol dh ak bwa kete sbb gemuruh kowt n makcik tu pesan ar jgn takot n bnykkan selawat..dlm kol 11 lbey kot ak g test n waktu lulus bhgn 3,mmg lega ar..then,pegi tnggu utk jln raye plak..lame gilerr nk tnggu no dipanggil..dh ar lapar sbb dri pgi hnya mnelan biskut shja..lbey krg kol 3 lbey no ak dpanggil,huh!akhirnye..dpt tester pompuan..ok ar tu!

waktu test tu nseb bek ok n tak steruk pagi tdi dan ak brsyukur sgt sbb wak2 ak test tu trffic light tak rosak sbb lps je ak abis,diaowg ckp dh rosak..huhuuhu:Dlega jua akhirnye utk klas memandu dan skrang ak msih lgi takot utk rsult spm yg pastinya lgi mndebarkan!!!

tempat ak uat latihan n amek test



slip kputusan

ak jumpa amaleena jga di situ! sronok dpt jmpa dye!hehhehhe:) terima kasih kpda ckgu2 yg mngajar ak memandu slama ini dan utk sesape yg mndoakan ak brjaya!!luv u all<33

5 comments:

impianfara said...

waa..gud2! congratez..

seribu satu kenangan said...

tankss ima!!

...cintajihad... said...

tahniah~

tyra X) said...

duhh seronok ! congrats la ehh . aku blum test pun lagi :) so wish me luck k ? :)

seribu satu kenangan said...

tankss nzura n tyra..

tyra;ak wish ko all da beshh!!!