Friday, July 22, 2011

new one:)

hellloo !

satu lagi misi telah dlaksanakan.alhamdulillah!

ini gambar ehsan dri mr google:)

fyi, i'm wearing it rite now and rse sgt x selesa..
rse nk cabut.bahhaaa!
harap2 dpt lah brthn utk lgi DUA thun:)
reason tbe2 nk pkai bnda alah ni? - sbb nk btolkan gigi yg tak btol ni- no doubt!
dan ada kaitan gak dgn cnfdence level dlm diri ni..
niat kena btol..insyaALLAH.


menu buat masa sekarang ialah bubur dan hanya bubur..
untung mcD.hahah:)))


PS; kwn2 jgn terkejut ble jmpa sye nnt ye..anda tak salah orang pun!

7 comments:

Aisyah Rosmin said...

Yayy ! Dah bertambah geng Gigi Besi ni :) Teheee.

Akak, saya baru pakai haritu terus makan mee kari lah, nasi ayam lah. Tak fikir sakit pun, janji pakai. Hehehe.

duniaku said...

ha! ya ke? kmu ni sgt dhsyt lah.
akk x brani lgi nk mkn nasi lgi uat mase ni:)

Zahra Ameerah said...

waa, ni yg nk jumpe kau lg ni ;P

duniaku said...

ima;x yah lah..hehe:)

adlina said...

eee sakitnya!!

Chempaka Sari said...

wah mesti cantik sgt lepas ni kan? saya teringin nak buat... tapi mahal lah tak mampu...

dah follow kamu, Chempaka Sari yang ke 130. Ada masa jenguk lah saya ye. Bye..

duniaku said...

adlina;huhu..agaklah:)

chempaka sari; mne de cantik..mcm biasa je.nk btolkan gg yg tak btol ni je ;D