Wednesday, July 20, 2011

alhamdulillah:)

salam bloggers dan pembaca setia!

alhamdulillah dgn rasminya sye sudah graduate kelas renang semalam:)
msti pelik kan..berenang pn kena msuk klas ke?
"blaja je lah dgn famili and bla bla bla...."uateva kan.
tak ksah lah pe owg nk kata tpi bkn ak x pnh blaja ngan abah or abg or adek laki ak, dah blaja dh tapi x dpt2 gakkk.huh! dan yes pde umur 20 thn ni bwu sbuk nk g class sbb de smgt cket:)

hurmm..
at least i got sumtng utk olidays yg sgt pnjg kali ni.
ak x pndai nk memanah ataupun berkuda tapi at least ak bole brnang (wlaupun tak mahir sgt) dh ckup bersyukur utk amalkan satu daripada sunnah Nabi:)
thankss to mama once again (lpas ni bole bwak g kolam rnang dah)!
dan sgt2 trima kasih kepada cikgu ben sbb brsabar dgn kerenah anak murid ini(;

dis is da place..kat putrajaya:)
hah!thanks to abah sanggup bwak anakmu ini!

i need to practise more utk freestyle but i really love breast stroke pny style:))
and btollah owg kate "if there is a will there is a way"!

satu lagi yg blom selesai..dan akn dberitahu kelak.
berminat nk masuk kelas ni? klik sini (x rugi au!)

adios~~

2 comments:

Zahra Ameerah said...

bestnye..pasni, ley aja aku lak kn ;P

duniaku said...

ima; insyaALLAH! HEHE:D