Saturday, May 14, 2011

sahabat;walk around klcc:)

sing along:)
Kan kuutuskan salam ingatanku..Dalam doa kudusku sepanjang waktu..
Senyuman yang tersirat di bibirmu..Menjadi ingatan setiap waktu..Tanda kemesraan bersimpul padu..Kenangku di dalam doamu...Semoga Tuhan berkatimu..

salam..
intro dgn bait2 lagu ntok shbt sesuai dgn tjuk:)ya!blog i dh jerit supaya diupdte dgn kbar yg baru
sbb pnt brsawang kot.
lupa plak nk gtau..oficially i dh abes sem1 and h0lidy for 4 months.ya beda bedu!!
b4 that,entry ni agak pnjg dan alau bole abiskan bace please=)

move;
this entry is 4 u sahabat!
i'm pretty sure dat each of us in dis world has a best friend:)
smua kwn baik akn ckp "kita akn kekal kwn smpai ble2 k"..including me,no dubt!
but what actually mean by dis words-sahabat?kawan?best friend?bff?
i have my own opinion bout dis..
simple je,
sahabat tu someone yg akan berada di sisi kita tyme SENANG dan SUSAH..
kte bole nilai sendiri bnda ni ble kte bnyk berkawan and sahabat tu tolong kita bkn sbb
pentingkan dri sendiri tapi dari hati yg ikhlas dan dia rse sedey ble lhat kte sdey:)
bila kita hepi dye tak iri hati malah bagi sokongn&share da happiness it us!
once u found dis kind of person,please keep and apprciate them as well coz merekalah yg akn ade di sisi kita nnt:)

dan imam shafie pernah berkata;
aku mencintai sahabatku dgn segenap jiwaku. sahabat yg baik adalah seiring dgnku & m'jaga nama baikku ketika aku hidup/slpas mati. Kuhulurkan tgn kpd sahabatku utk b'kenalan krn aku berasa senang. Semakin ramai sahabat, aku semakin percaya diri. aku selalu b'harap m'dpt sahabat sejati yg tak luntur bila dlm suka/duka. Jika aku dapat,aku ingin setia padanya...

so,utk sape yg dah jmpa truly sahabat..berkawanlah dgn ikhlas k..
igt!sayang tu sayang jgak.
tapi jgn sayang sgt sampai melebihi sayang dn rindu kita kat ALLAH!
okay..cukuplah ckp psal shbt mesti smua org pn dah tau dan phm mcm mne nk cri someone yg kat ats tu kan?bereh dah ni bab 1.


next move to;
friday 13 may 11.
da sweet memory at klcc wth adek n aishah che embi!
bole lah dkira sesi amik2 gmbar..dgn junior photographer nie aka amysya:)

tmptnya;KLCC!

photographer;my adek!

adek dan aishah:)




luv this much!!

lastly;luv dis too=)


p/s;jgn disalah ertikan prsahabtan kami ye!!
kami mmg suka gaduh sbb bile kami x gaduh ertinya kami gaduh:)
dan bila kami rapat ertinya merapatkan silaturrahim..

okay..bereh dh bab2!!
now nk smbg bce novel..ade bbrapa buah perlu dhbskan.hhihi.
nyte smua..
PERSAHABATAN ITU INDAH BILA BERTEMU DAN BERPISAH KERANANYA!!!

3 comments:

apa YANG ku rasa said...

selamat bergembira.:)

izzah said...

waaaa..pegi klcc tak ajak!!fina la!!haha

duniaku said...

qausar;selamat brgmbira jgak:)

izzah;huhuh..x gtau nk ikot.len kli k:))