Thursday, October 22, 2009

hangout(:

salam..

akhrnye dpt jgak nk post psal ari rabu lpas.smlm letrik kat uma takde dri pgi smpai ptg bru nak ade.mmg buhsan gler tak tau nk uat pe kat uma nie.

stlah mnghdapi bbrapa msalah dalamn,akhrnye ak bleh jgak kuar brsama rkan2 trsyg.
tankss to quro yg mmmbntu bgi idea2 yg brnas..hahha:)
kmi brtemu di kl sntral pde jam 10 lbey dn mnjejak kn kaki di mid(tmpt biasa).
akhrnye hsrat utk mnonton cite tsunami trcapai wlaupown dh ktnggalan slama sbulan kowt.
tpi ape ak ksah an?tgk je ar. besh cite tu smpai ade yg mngalirkn air mata. :'(

then,tman ima ke CM utk amik button badge yg dtmphnye wak2 ktowg g dlu yg ade ak cite kat post sblom nie..
ak dh agak dh yg cuaca pde ptg itu bkal ujan sbb awan sdah mnunjukn reaksinye(bole jd pngkaji cuaca x?) mmg btol2 ujan pown wk 2 nk blik tue..kmi pown trpaksa brlari2 mredah ujan yg smakin lbat utk ke stesen putra.mmg basah abis bju dn mulalah msg2 ksejukan..wawwawwa:D sronok even basah pown.tankss to pilot sbb sudi itot wlaupun skit!
picture of the day;kebasahan
sronok dpt kwan mcm korang:)smoga ukhwah brkekalan hndaknye.AMIN!
ima; cnfession yg ak uat kat ko tue rhsia tau!

3 comments:

meoww..meoww said...

ak pon bkal hangout gak esk ngn rumate2 ak sekalian..hik3..ofcos
@ mid. n best kan cite tsunami tuh. sedey2

seribu satu kenangan said...

mne lgi kalu bkn mid..naik buhsn dh an?heheh:)
best cite tue,sedey2.

ImaZahra said...

haha. ok. rahsia3