Friday, August 21, 2009

kehidupan

salam...
*merindui seseorg*

lmenye tak mnekan keyboard nie utk mrepek kat snie..lpas je cuti sminggu hri tue,blik sni n khidupan brjalan sprti biase dan smakin bzy dgn plbagai assngmnt dan crite..bnyk story snanye tpi mlas nk update sbb ntenet bknnye btol sgt..test grammar,listening,speakng,n csc smua dh settle.alhamdulillah...but i don't know ma rsult yet...csc yg plng ak tak brhrap sbb ssh dye mcm tak pnh blaja..hahhaha:D ari rbu lpas scnd test utk mtc(politik n gvrnmnt),pecah kpala nk afal pdehal 4 topik je yg msuk..uhhuhu (*>*) bout H1N1??alhamdulillah,evryting in control rite now,korang yg tak shat jmpa doc au!!

okay,itu psal khidupn kat snie..nk cte nie..tdi frst tyme trawikh kat snie,ya ALLAH..jauh nk g ke msjid tue tpi takpe ar dmi NYA..akn ku troskan juge...cme x tau utk ari2 strusnye...i wanna to wish u all slamat berpuasa k. JGN PONTENG PUASA kcuali de sbb...hihihi:) hope our ramadhan dis year wll full wif barakah n bless from HIM....
superb classmates:)

4 comments:

silentdreamer said...

izni!!
selamat bpuasa!!
jgn ponteng pose xcept...
hik3
;)

seribu satu kenangan said...

bella;slamat brpuasa gak!

hakimansor said...

bella,aku taw sebab pe!
kahkahkah.

izni,blaja rajin2 noh.
gudluck kat hang!
cek rasa hang bleyh,kne ghajin je!
bahaha

cikdoktorfalsafah said...

happening :D