Thursday, July 30, 2009

gud morning:)

pkol 2.30 pgi....

slamat pgi:) awl tak ak bgn??hahha..sbnrnye blom tdo pown lgi...skrang nie tgh brusaha utk siapkan ape yg blom siap dan esok hnye utk touch up pe yg ptut je...besh2 brjaga bgini,bkn slalu pown...special tanksss to cs suhana...really appreciate ur kindness 4 helpng me:D kalu dye tak tolong, ak pown tak tau lah pe ak nk uat nie...kahkhakha...utk word dh siap cme utk pwer point tgh berpike2 lgi bgaimana...

rase mcm cpt plak mse brlalu..lusa nk blik kedah dh,tnggal shari je agy sblom ak nk brtolak ke sne dn mmbilang hri utk cuti sterusnye...hehhehe:) bnyk lgi yg kna blaja tak pike...cuti je tau..ish3*geleng kepala*....k ar, nk smbg uat assngmnt..snggah kjap je nie..tata:)

4 comments:

FaMouS said...

hoho sama la kite..jumpa kat sana ye izni!

hakimansor said...

aku da abis cuti mid sem!
tinggal nak tunggu cuti raya lak!
haha
enjoy kat kedah!
kampong aku tu!

seribu satu kenangan said...

fatin; huhuhuh..nnti ite jmpa di kedah ye:)

hakim; sme2 lah kte tnggu cuti raye nnt...heheh:D

Anonymous said...

hehe~
rupe2nye kite same2 bejage mlm*(ops pagi ea=P) tue!!hoho-me too!!well gud luck hunn!!n take care!
-luv-anne-