Friday, July 20, 2012

1 ramadhan 1433H.

assalammualaikum.
ehem2, apa khabar semua?
amacam puasa stakat ni, first day lah katekan.HEHE:)

alhamdulillah,
diam tak diam dah ramdhan pon.
cepatkan mase berlalu? *ayt clishe*
moga2 ramadhan kli ni dimanfaatkan dgn sepenuhnye.
kumpul amal sementara masih berdaya dan bernafas ni !!

TAPI,
kali ni puasa dkat s.alam nmpknye..
sbb esok nak blik dh utk intersesi subj CSC dan LAW:)
tadi mama buat ayt sedey yg brbunyi:
"takdelah org nak buat kuih utk buka puasa..knapelah amik intersesi ni?"
nak uat cmne mama,
anakmu ini perlu ringankan subjek utk sem2 dpn dan supaya mase cuti terisi.
not bad rsenye alau puasa wk2 intersesi ni, at least pagi-tgh hri pegi class..ptg tu buat2 kerja dah sampai wktu berbuka..hihiiii.. tapi yg seronoknye dapat berbuka dgn yg tersyg dkat s.alam (:
 i wanna wish all of you,
SELAMAT BERPUASA & SELAMAT BERAMAL :)





PS: iman,moga terus kuat utk melawan nafsu kayh!!
PSS: awk,trima kasih ye! selesa berkwn mngkin:)
PSSS: mama, thanks for da gift! sgt2 terkezut and I LOVE YOU!

2 comments:

Mardihah said...

Hai! Assalamualaikum.
Gambar awak ni boleh join contest nie :

http://najlanajihah2.blogspot.com/2012/07/contest-aku-dan-teddy-bear-by-najla.html

Aimi Syahirah said...

My roooooooooooom :p