Monday, April 23, 2012

separuh sem:)

assalammualaikum:)
pa khabaq semua?harap smua shat.
fuh2 blog ni dh berhabuk sbb tak diupdte *bersin* ;)
muka skarang sgt excited sbb nk mnulis lgi and at last ade tyme utk brcerita!

now,tgh cuti mid sem.
and of cozz sgt hepi bile cuti tpi ade bnyk keje plak utk disapkan.
well,itu lah yg dpnggil student kan? x de assgmnt bkn student nmenye.
alhamdulillah,separuh sem berjaya dharungi :)
hope dpt selesaikan yg lagi separuh dgn jayanye after cuti ni.

nk story bnyk pon bkn korang rajin nk bce kan2?
so let's see da pics below:)

ini kumpulan 'bawang' :)
mase kenduri kampung melati.
keluar berita tau!yg tak tau nmpk sgt tak tgk berita.haha:D
ak x mkn bawang tapi boley lah stakat nk kupas2,potong2 bwang.


dis one tyme modul:)
explorace kat fsppp tu!
trun naik tangga batu caves tu of coz kna ade dlm sesi 'membuli' kami kan?!

ini muka2 si cantik utk sesi bergambar:)
sem 3 ni bru ade ksdran utk amik gmbr class.

netball tyme:)
ini team utk liga yg pst skn anjurkan.
okay,
ade bnyk lagi..tpi ni je yg trmmpu stakat ni:)
lpas ni ade mse lgi nk update2 blog.
take care girls and boys!



PS; trip ke singapore akn diupdate dlm entry berikutnye.

2 comments:

izzah said...

eh ,gambar kita adalah!!haha

duniaku said...

haruslah kena ada!
hehee:)