Saturday, September 10, 2011

THE END.


"insyaALLAH kalau kita ada jodoh tak ke mana kan?"
semoga kasih dan rindu ini ALLAH kekalkan. AMIN:)
___________________________________________
assalamualaikum readers!
how re you? raya lagi ke?!

hey! hey,
my olidays dah abess sbb esok nak balik s.alam semula:(
sekejap tak 4 bulan? mula2 cuti rase mcm lama glerrr tpi skrg nk cuti lagi boley?
jgn nak berangan lah derr ! tangga yg tinggi tu dh panggil2 dah.
tadi dah ke kolej tau, nak tgk bilik yg i akan tnggal utk sem ni..
and alhamdulillah my room tu dekat dgn toilet & tangga(emergency je bru guna) T_T
bjalan sket dh smpai lif:) al maklumlah skrg dok tgkt 7.
harap2 roomate baru ni sekepala dan se'gila' dgn aku dan jgn sombong2 tau.
semoga lecturers kali ni lebih bagus dri yg lepas esp akaun.
okay,tunggu esok dan lusa bru i bole cite lebih2!!

sem baru,
azam mesti baru kan? mesti msing2 dah ada wishlist kan?
me too! tapi mcm bnyk sgt tak bole nk snaraikan kat sni tapi yg penting nak lulus dgn cemerlang:) insyaALLAH!
iringi sy dgn doa ye rakan2;)
mama, abah..i'll try the best okay,don't worry be happy olways.



selamat tinggal semua yg disayangi, jumpa lagi au nnt.
wahai hati! jgn risau+gusar, percayalah dgn janji ALLAH ye syg=)


PS; lpas ni kena jimat cermat nk pkai phone, harga tpup dh naik derr!
PSS; everything happens for a reason! jarak yg memisahkan ini pasti ada hikmahnya, !aimissshyooumuchh! -THE END-

2 comments:

Zahra Ameerah said...

haa...camtulah izni..ngan aku taknak cerita T_T

duniaku said...

oitt2.cte pe wei??
takde pe ponn:)