Monday, August 22, 2011

yuhuu~

bismillah :)

hye bloggers!
mcm mana puasa? kejap je kan dah nak abis.
tnggal 7 hari lagi RAMADHAN akan berlalu tinggalkan kita.
sob3 ;( ntah ada lagi tak ramadhan utk kita thun depan !?
kita doa sama2 dpt jmpa bulan yg mulia ni lagi k;)

ermm,
mesti skrang ni semua tgh buzy uat kuih raya, kemas rmah, shoppng kan2?
ak dan mama pon dah berjaya uat TIGA jenis kuih raya;

1) kuih cornflakes (yg hancur punya).
2) kuih samprit (feveret family)
3) chocolate chips.

lepas ni nak uat kuih lain plak..badam, almond london, dan mazola dalam senarai.
tak tau sempat ke tak nk uat. HEHE:D
korang dah buat kuih apa?

okay guys,
teruskan baki2 ramadhan yg terakhir ini dgn seikhlas mungkin au.
ramdhan karim (:

PS ; entry ni sekadar meng'update' blog je.

2 comments:

AtiqahHanisMustapa said...

izniiiii, mn chatbox??? :D

duniaku said...

tekan gambar pooh kat sebelah:)