Tuesday, March 22, 2011

hellooww!

salam...
i dah ade mse nk update blog trsyg*senyum sampai telinga*
salah stu sbb lgi ialah baru mnghbiskn test akaun tdi!!
OMG..tak tau nk gmbrkan prasaan skrg mngnai akaun..doa n tawakkal.

kehidupan makin buzy sbb dh nk final exm..
mase ni lah sorang2 lcturer nk uat test, replace class n so on..
as student i kna lah ikut je even weekend pn mcm dh bkn weekend.
huihh...ni bawu 1st year kan frenss,
ptutlah my bro yg final year tu tak de mse nk blik uma..huhuhu
tpi nseb bek last week dh g brcuti kat melaka wlaupn kjap..
at least ble dpt msuk kolam release tnsion jap (wlaupown tak swim..)

dan,
ade smtng yg i nmpk dan trus naikkan smgt i supaya belajar sungguh2!
wk2 i bgn pagi, diri mnghadap laut, hujan turun myejukkan bumi...
trnmpk seseorang yg i rse dye sedang menngkap ikan di tgh2 laut..
tbe2 touchng sowg dri sbb terpike, even ujan snggup die redahi utk mncari rzeki..
so,ak kena juga berusaha belajar tak ksah lah ssh pown..

this is da pic:)
next;

KRINGGGG!!
msti ade yg berdebar utk esok kan...kenapa?
sbb esok hari rabu dan result spm bakal mnculkan dirinya kan2?
so,all da beshh to all spm's candidates last year esp my sister:)
hope she'll get the best!

ni gmbr wk2 g mlawat dye kat plkn yg i cite dlm post lpas2..
n congratss dear 4 da award;) i jeles sbb tak dpt g plkn okep!!
watever rsult dat u get tworow..redha au.huhuh.

ok then;nk siapkan keje cket dan mlm ni ade ceramah pule yg kna attend.
so gtg n luv u all.

1 comment:

Aimi Syahirah :) said...

Gahh. gamba tu comel !
thank you kak :))

Miss youu.