Sunday, December 12, 2010

jom countdown!

hyeww!
yearghhh*sambil melonggarkn urat2 kat bdn ni*
skrng bru lah nk update blog yg dh bersawang nie*TIPU*

slama nie takde mood nak type spatah pn kat snie.
sekadar mmbace anda2 pnye karya jew.
pgi2 ni smbil menonton MHI, i said yes!this is the tyme 4 me to write:)

awak dan awak yg seangkatan dgn sye,
"jom kte countdown utk tnggu 'kElAhIrAn' rsult kmsukan degree!"
i nervous bila pikirkan di mana anak en ibrahim ni akn ditempatkan.
nnt mcm mne lah ragam roomates bru i?
mne tau ade plak feel yg tak boleh nk ngam dgn i..ini smua sdg bermen2 di sanubari.

hope mereka itu sportng mcm roomates kat merbok.
f4-01-13!!!
tpi nnt mybe dh tak sme blik dgn;
ainatiqah-kwn giler2 dri sek men u ollzz.
aishah-kwn yg pling syiok nk majok@ngade2!
dayat-kembarku,nnt tak dpt smbt bufday sme2 dh:(
jiran tetangga yg bessh gilak-zai,qausar,aween,hazirh,ama,zati(tauke printer) dan semua!


kome yg len bolelah countdown utk 2011 plak:)
n yeay one more,semoga thun bru(klendar islam) ni lbih bek dri thun lpas!!

2 comments:

...cintajihad... said...

bittaufiq wannajah :)

kita doakan yang terbaik buat awak!

duniaku said...

time kasih awak:)
amin..yg terbaek utk kte smua