Thursday, October 28, 2010

coke and sundae!!

salam semua!
morning u olzz!
chor ann(x tau eje)!!
selamat pagi!

ok ckup dgn ucapan slmt pgi..pe kabar smua blogger?
harap sihatlah hndaknye.
title utk post kli ni snanye brkaitn ngan novel yg ak bwu je abs bce tdi!
x de kna mngena dgn mknan yg fames kat mcd tu(:


inilah slh stu novel yg ak 2njuk ade dlm koleksi ak ari tue..syg nk abeskan bce novel ni.hikhik..

overall,novel ni beshh!kisah 2 remaja yg suka bertegang urat dn sgt mnghiburkan..



antara gorilla dan cicak kobeng..
antara coke and sundae..
antara azyan dan syakir(kisah mereka)..

syok lah utk dilayan!!!!

based dlm novel tu, pe yg i dpt snanye..
kdg2 kte tak sdar jodoh yg kte crik slama ni ade dpn mata jew!!
and phm2 lah bhsa isyarat or tindak tnduk yg dtunjukkan oleh org terdekat.huhuh:)
dan ntok laki2 luar sne..
beranikanlah dri mluahkn prasaan kat pompuan yg anda suka!
kalau tak mnyesal tak sudah nnt;)

abes sdh stu novel..
ermm..after dis brdebar mnnti rsult yg akn munculkn drinye tak lme je lgi.
mngharapkan lulus je skrg..x kshlh x dpt A pn..
nntkan sme2 k!sme de post lpas ni brbunyi sedey ataupn gumbira.
hope ade crita gumbira mngisi ruang blog nie.doakn ye!!

2 comments:

ama azmi said...

laaaaaaa, ni ke mksd izni dlm status kat fb hari tu, "coke & sundae"
ama ingatkan izni mengidam nak makan mcd haritu. hehehe.
oh, & ama suka ayat, "kdg2 kita tak sedar yg jodoh yg slama ni kita cari tu ada dpn mata kita je."
:))

duniaku said...

huhuh..
a'a..
ni lah dye novel tu:)
beshh!!!mcm sundae.