Monday, September 6, 2010

ramadhan akan berlalu meninggalkan kita~~

hyeww.
nmpknya lgi bbrapa hari bulan yg mulia ni akn berlalu.
mcm mne amalan kita?
mcm mne puasa kita?
adekah kita menghargai peluang yg ade sepenuhnye?
tepuk dada tanya iman k?

b4 blik uma ary tu,
aishah,quro,dayat, zai n me bertolak ke penang utk njoy sblum final exam.
beshh lah.dpt mkn pasembuq,jalan2 smapi lenguh kaki2 kami.
tankss to aishah che embi sbb mnjdi pmandu yg sgt besh:)
rase sdeyh nk tnggalkan merbok.cewahh.
sbb lpas ni tak tau ke mana plak kaki ini melangkah..
semoga yg terbaek utk kita!

wak2 ni beshh sbb air laut tgh psg tpi tak dpt mndi:(
blkg ktowg tu dcoration yg ade kat queensbay.sumpah cantek sgt!!
thumbs up!!
yg ni slh stu gmba kami 5 owg yg jdik.huhuhu:)

cuti ni bukan utk njoy lah..
tpi utk memerah kerigt..
sbb pe?nk final exm for sem3!!
last sem kat kedah n tak nak repeat sbb failed one of da sbject.
global,economy n law.. ^^bersiap sedialah fizkal dn mntal ku^^

sdeyh bila mengengkan rmadhan akn pergi mnggalkan kita
harap2 akn bertemu lgi dgnnya next year:)

SELAMAT HARI RAYA
MAAF ZAHIR N BATIN
UTK SEMUA!!!

3 comments:

silentdreamer said...

izni!!
happy hari raye!!!
maaf zahir batin
:)

duniaku said...

selamt ary raye bella!!

...cintajihad... said...

yeah !!
hepy raya day :)
berhati-hati di jalan raya !
hoho