Wednesday, January 21, 2009

misteri?

tjuknye buat korang nk tau tak pe yg misterinye??hehehe.
isnin bru2 nie...
andset ak brbunyi,ade owg kol tpi slh no.pas2 laki misteri nie bg msg sowi n i said takpe..n ak igt end smpai c2 je tapi tetibe dia ajak berkwn,ak tak ksh ar nk berkwn tpi dia mnta gmbr ar!wei,ak dh mls dh nk lyn kalu owg mcm nie n u know uat die mcm pakse ak bgi gamba n ak ckp ar ak x de mms!pas2 ak cite ar ngan aiman n dye ckp x pyh ar laki camtue sbb dye nk tgk kte chantek ke tak sbb tue mnta gmbr..tanks aiman n kpda ima jge!k ar gtg,nnt ak update ag cite psl laki misteri nie..hehheh:)
p/s: kp smua pompuan2 di luar sne jgn sesekali bgi gamba dkat owg yg kte tak knal k!!n ak nak tnye pndpt korang smua psl nie???please give ur opinion k..
kpd yg terase; slamat berkawan n smoga kte brjumpa stu hri nnt..huuhu:)

3 comments:

Sabrina said...

btul ar tue izni..
kite xley sng2 jerk nak bg gmbr kiter kat org..
hehehe..:)

mie said...

kalau aku bg gamba beruk kat die, agak agak nak tak dia kawan ngn aku neh??

renung renungkan && selamat beramal :)

impianfara said...

hahah.da gye prof.izzi da mimie 2.aiman jge yg ko tnye.ko ni ade pape ke ngn aiman?hahaha.hbes la ko kne kejar ng shasha t.huhuhu